We try to choose organic ingredients as much as possible for insects, the environment, humanity and universe. Our first lavender honey sold in 2019 is blended with organic French lavender.
In addition, the yuja(citron) honey that will be introduced in the winter season of 2020 uses pesticide-free citron from Goheung, Jeonnam. All of our products do not contain preservatives, artificial colors or artificial sweeteners.
We manufacture, process and supply healthy honey food by adding raw honey produced by bees and natural taste and aroma derived from nature. In addition, through direct partnerships with local beekeepers, we are committed to providing information and origin of our honey products and building trust with consumers.
우리는 곤충과 환경, 인류와 우주를 위해 가능한 유기농 재료를 선택하려고 노력합니다.
2019년에 판매된 우리의 첫번째 라벤더꿀은 프랑스산 유기농 라벤더를 사용하여 블렌딩 되었습니다.
그리고 2020년 겨울시즌 선보이는 유자꿀은 전남 고흥의 무농약 유자가 활용되었습니다.
우리는 전 제품에 보존료, 인공색소, 인공감미료를 포함하지 않는 원칙을 적용하고 있습니다.
꿀벌이 생산한 천연 벌꿀과 자연에서 유래된 천연의 맛과 향을 더해 건강한 벌꿀 식품을 제조, 가공 및 공급합니다.
또한 지역 양봉농가와 직접적인 파트너쉽을 통해 우리의 꿀 제품의 원산지와 정보를 제공하고 소비자와 신뢰를 구축하기 위해 노력하고 있습니다.